ERHVERV: Park og Pejs i Brønderslev fik besøg af en ombygge bus fyldt med brændeovne

En ombygget bus fyldt med brændeovne lagde fredag vejen forbi Brønderslev. Jydepejsens rullende pejsecenter gæstede Park og Pejs i Bredgade, hvor der dagen igennem var rig lejlighed til at se på brændeovne fra den danske producent.

- Vi har indkøbt bussen for nyligt, beretter salgschef hos Jydepejsen, Michael Nielsen.

Han er tidligere medejer af Jydepejsen og er i dags salgschef i virksomheden.

- Det var min far, der grundlagde Jydepejsen. Han havde i sin tid en lignende bus som han rejste rundt med. Og da de nye ejere hørte om det, greb de idéen. Det har været en stor succes, fortæller Michael Nielsen.

Park og Pejs drives af Arne Christensen. Han etablerede forretningen for 30 år siden og sælger både brænde- og pille-ovne fra flere toneangivende producenter.

- Men det er første gang, vi har haft besøg af Jydepejsens bus, oplyser han.

- Det har været en god anledning til at vise produkterne til vores kunder. Samtidig har det skabt opmærksomhed om mulighederne med moderne ovne. De er i dag særdeles energieffektive, og med den rette fyrringsteknik er udledningen af partikler minimal.

Park og Pejs leverer varmeløsninger til både fritids- og helårshuse. Arne Christensen sørger også for etablering af skorstene, ligesom servicering af ovnene indgår i porteføljen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...