Masser af muligheder for at spille

BRØNDERSLEV: De fleste kender vist Roadhouse, der ligger inde på Føtex P-plads i Brønderslev. Roadhouse tilbyder sine kunder, spil på gevinstgivende morskabsautomater.

Nu er Roadhouse også blevet bookmaker, da man har åbnet en afdeling af det Østrigske Bookmakerfirma Cashpoint og har fået installerer to Bet Books, som er maskiner der tager imod væddemål på alverdens sport, almindelig odds samt som noget nyt, V-sports og Power Races, Power Races er virtuelle hundevæddeløb hvor der starter en nyt hvert cirka femte minut. Sortimentet indenfor de simulerede spil, V-sports, forventes øget efter sommerferien.

Roadhouse indehaver, Jan Pedersen, har haft gang i Cashpoint igennem et stykke tid allerede og er allerede tilfreds med omsætningen på det nye tiltag.

Key account manager, Christian Lauridsen fra Cashpoint, er heldigvis også tilfreds, specielt set ud fra at der ikke har været anden reklame for tiltaget med Cashpoint, end de nye skilte på Roadhouse bygningen.

Christian Lauridsen tilføjer at Cashpoint for tiden er Danmarks andenstørste Bookmakerfirma, kun overgået af det tidligere monopol, Danske Spil, og med afdelingen i Brønderslev er Nordjylland pænt dækket ind, de nærmeste spillesteder er i Hjørring og Vodskov. tex

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...