MOTION: Rikke Kaasing fortsætter med at løbe penge ind til gode formål - men det er på en ny måde i corona-tiden

Sidste år løb Rikke Kaasing fra Brønderslev 33.000 kroner ind til Demensvennerne, som er en gruppe under Alzheimersforeningen. I år indledte hun året med en lille løbepause, og da hun skulle i gang igen, kom coronaen.

- Man kunne ikke mødes en stor flok, da der var påbud. Flere forskellige løbsarrangører begyndte at lave virtuelle løb, hvilket betyder, at man melder sig til et løb, som man plejer, og betaler for det og får også sendt en medalje. Så løber man den samme dag alle sammen og bevarer på den måde fællesskabet ved at alle er ude og løbe den her dag. Det har meget at gøre med det her med fælles hver for sig, fortæller Rikke Kaasing.

Det er indtil videre blandt andet blevet til deltagelse i løb til fordel for Skleroseforeningen og Danske Hospitalsklovne.

Rikke Kaasing er bidt af at løbe og mener, at hun lige så godt kan slå to fluer med et smæk og løbe penge ind til gode formål imens.

- Der er også mange andre end mig, der donerer til et eller andet, når de holder løb. Når man har muligheden for det, hvorfor så ikke hjælpe, siger hun.

I 2019 løb Rikke Kaasing 1900 kilometer, hvilket altså gav de 33.000 kroner i kassen til Demensvennerne.

Der var det hende selv, der var arrangør af projektet og indsamlingen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...