Brønderslev Kommune inviterer til temamøde idrætspolitik

HJALLERUP: Brønderslev Kommune Byråd godkendte i januar 2019 en ny Fritids- og Idrætspolitik. Kommunen har nemlig en ambition om, at flest mulige borgere skal være i bevægelse, både mentalt som fysisk, samt at det lokale fritids- og idrætsliv fortsat er i udvikling og skaber gode tilbud om bevægelse til alle borgere. Derfor indbyder Brønderslev Kommune til temamøde, hvor man kan præge retningen for arbejdet, oplyser Brønderslev Kommune i en pressemeddelelse.

- Den nye Fritids- og Idrætspolitik blev til ved en inddragende proces, hvor borgere, politikere, samvirker, foreninger og institutioner var med til at præge temaerne i politikken. Nu skal der udarbejdes én konkret handleplan, der skal vise retningen for det kommende arbejde med at skabe mere aktivitet og sikre, at flere er i bevægelse i Brønderslev Kommune. Denne handleplan skabes via et årligt temamøde for alle interesserede. I år holdes det for første gang d. 21 maj, hvor interesserede kan kom og være med til at præge retningen for arbejdet med handleplanen. Efter temamødet vil handleplanen udarbejdes i løbet af efteråret og er gældende for et kalenderår. Handleplanen kommer til at indeholde konkrete indsatser og tiltag for det kommende år, oplyser Brønderslev Kommune.

Samme aften vil der også blive underskrevet den nye Visionsaftale mellem Brønderslev Kommune, DIF og DGI finde sted.

Det sker 21. maj kl. 17-20.30 i Hjallerup Kulturhus, og da der er spisning skal man tilmelde sig senest 15. maj til Brønderslev Kommune.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...