Oplevelsesklub er med, når der skal samles ind

BRØNDERSLEV: Red Barnets årlige landsindsamling løber af stablen søndag 1. september. Landsindsamlingen sætter i år fokus på børn og unges digitale liv og trivsel, og pengene vil bl.a. gå til Red Barnets arbejde i Danmark for at bekæmpe mobning og krænkelser bland børn og unge på nettet.

I Brønderslev er det Red Barnets Oplevelsesklub, der er behjælpelige med indsamlingen. Indsamlingen er september måneds aktivitet, hvor både klubbens familier og frivillige er ude med indsamlingsbøtterne. Har man tid og lyst til at bruge et par timer med at indsamle penge den 1. september, kan man melde sig og vælge en af de 93 ruter, der er i Brønderslev.

Når man som indsamler er færdig med sin rute, skal pengene afleveres på Brønderslev Biblioteks mødelokale, hvor frivillige tæller penge op og der bliver serveret kage, kaffe og saftevand.

Oplevelsesklubben har modtaget en del sponsorerede gaver fra erhvervsdrivende i Brønderslev, disse gaver bliver der trukket lod om blandt de 93 ruter.

Til indsamlingen får Red Barnets Oplevelsesklub hjælp fra elever på Hedegårdsskolen, skolen er Red Barnets Ambassadørskole, og klubben har også et samarbejde med ambassadører på gymnasiet og HF, som vil hjælpe. Der mangler dog stadig indsamlere til at dække de 93 ruter, derfor opfordre Anne M. Knudsen Christiansen fra Red Barnets Oplevelsesklub alle interesserede til hurtigt at melde sig.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...