Familieoplevelsesklub var på fælles tur i naturen

LUNKEN: Red Barnets Familieoplevelsesklub var i weekenden på årets sidste tur. Turen gik igen i år til Naturskolen i Lunken, hvor naturvejleder Knud Andersen havde gjort klar med materialer til forskellige juleaktiviteter.

Familieoplevelsesklubbens familier og frivillige ankom i bus, og blev modtaget af Knud Andersen i Naturskolen. Alle startede med en gåtur i skoven udstyret med kurve, da der skulle indsamles mos, kogler osv. til fremstilling af juledekorationer.

Tilbage i Naturskolen gik deltagerne i gang med bl.a. at fremstille juledekorationer, lave nissemænd af birkegrene og lave snemænd af træskiver og fremstille julebukke af lysesiv. De næste par timer summede det af stor aktivitet, og der blev indimellem også tid til at spise dejlig varm tomatsuppe med flutes og derefter æbleskiver.

Eftermiddagen sluttede med at synge: ”På loftet sidder nissen med sin julegrød”, og så blev der delt julegaver ud til børnene og fotobøger til forældrene med billeder fra årets ti foregående ture og en ny folder med 11 ture i 2019. Derefter holdt bussen klar til at køre familierne hjem, mange flotte juledekorationer, snemænd og nisser blev båret ud i bussen, og deltagerne kunne glæde sig over en dejlig oplevelsesrig dag, hvor alle kom i julestemning.

Lederen Aase Jakobsen og de øvrige frivillige sender en venlig tanke til de forretninger, der støttede turen. Aase Jakobsen gør også opmærksom på, at der i ugerne op til jul er stillet julebøtter op i mange forretninger i Brønderslev, et bidrag i bøtterne går ubeskåret til Familieoplevelsesklubben.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...