Alle har mulighed for at komme i gang med at danse

BRØNDERSLEV: Foreningen Kom og Dans byder på gratis prøvetimer den næste tid blandt andet på Hedegårdsskolen i Brønderslev oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

- Mange har nok oplevet at få dette spørgsmål til en fest: ”Skal vi danse?”, men er i tvivl om, hvad de skal svare. Desværre har mange den opfattelse af sig selv, at ”jeg kan ikke danse”, og derfor er de nervøse for at sige ”ja tak, jeg vil gerne danse”. I Kom og Dans underviser vi i Fasting Swing og Rock’n’roll og Svensk bugg som alle er danse, du kan bruge når du er til fest. Mange af vores medlemmer havde også tidligere den opfattelse af dem selv, at de ikke kunne danse, men det kan de nu.

Der er mulighed for at komme til gratis prøvetimer, og foreningen advarer mod, at man kan blive bidt af det.

- Hvis du er interesseret i at prøve dine dansesko af til dansemusik i selskab med andre, er der mulighed for at deltage i en gratis prøvetime i enten Fjerritslev, Brønderslev eller Aabybro. Men PAS PÅ, det er stærkt vanedannende. Når prøvetimen er til ende, er der kaffe på kanden og en lille orientering om foreningen. Har du mod på mere, er der kurser i swing dans man kan deltage i – det er altså hyleskægt, og du kan risikere at blive bidt af det. Vi tilstræber at lave hold hvor man føler sig godt tilpas i hinandens selskab, ofte ser vi at deltagerne knytter venskaber udover dansen. Nu danser vi ikke kun swing men der udbydes også andre danseformer med den samme grundtanke, at alle skal kunne danse med alle; vi har kurser i Bugg, Country swing og vals, skriver foreningen Kom og Dans.

Prøvetimerne finder sted på Hedegårdsskolen i Brønderslev 14. og 21. januar fra klokken 19-21.00. Der er også mulighed for at prøve danseskoene af i Fjerritslev og i Aabybro.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...