ERHVERV: Brønderslev-virksomhed har vundet prisen Danish Exporter of The Year 2020

Intech i Brønderslev har vundet prisen Danish Exporter of the Year 2020, som blev uddelt ved en eksportkonference på Christiansborg torsdag.

Det oplyser firmaet, der skriver om prisen:

- Danish Exporter of the Year er en hyldest til dygtige virksomheder, der yder en ekstraordinær indsats inden for eksport. Prisen er også en anerkendelse af vinderens internationale succeser. Prisen er med til at vise, hvordan årets vindende virksomhed har opnået succes med eksport ud fra en række kriterier, herunder: Innovation med hensyn til eksport og global afsætning, Ekstraordinær vækst i eksporten

Engagement i forhold til at styrke Danish Export Associations netværk, En ekstraordinær indsats for at fremme dansk eksport, For at vinde prisen skal virksomheden vise, at man gør en forskel for dansk eksport.

Prisen uddeles af Danish Export Association, som har et netværk med mere end 600 små, mellemstore og store danske eksportvirksomheder.

I finalen var der tre virksomheder, som udover Intech var Green Instruments (ligeledes fra Brønderslev) og Vestergaard Company (beliggende i Roskilde).

Intech var også nomineret sidste år, men vandt ikke finalen.

- Det er én i rækken af mange titler igennem tiden til Intech, men den her pris betyder virkelige noget for os. Nogen priser betyder mere end andre, og den her pris er vi virkelig glade for, oplyser Leif Carøe Andersen, der er ejer af firmaet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...