Sæsonen i Kolonihaveforeningen Agdrupparken går på hæld

BRØNDERSLEV: Sæsonen i Kolonihaveforeningen Agdrupparken er ved at være slut, og haveejerne er så småt begyndt at gøre status over det snart overståede haveår.

De melder om, at der har været mange skønne stunder i egen have men også sammen med naboerne, hvor man har hygget sig, diskuteret plantevalg og pleje samt haveindretning. Der er købt nye og spændende planter men mange har også nydt godt af overskudsplanter fra naboernes have.

Foreningen har holdt en fest, hvor det blev uddelt præmier, til dem som har gjort en ekstra indsats i årets løb. Der var dejlig mad på bordene og kolonihaveforeningens ”nationalsang” blev både sunget og spillet på den opstillede jukeboks indimellem liflig konversation om alt hen over bordene.

Der blev givet præmier for smukkeste have, den mest hyggelige have, mest velholdte, størst forandring/udvikling og mange andre med velunderbyggede begrundelser.

Foreningens formand Birte Nielsen overrakte præmierne med stolthed og glæde.

Modtagerne af præmier var:

Marie Blok og Peter A. Sørensen, Anja og Jes Møller Christensen, Doris Christensen, Susanne og Jørgen Mogensen, Jonna Christensen og Allan Andersen samt Inger Marie Mogensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...