Naboerne kom forbi med en gave - beboerne vidste, at de fik gæster, men ikke hvem

BRØNDERSLEV: Friplejehjemmet Vivaldi har haft et arrangement med en eftermiddag, hvor musiker Egon Djernæs underholdte i salen på Vivaldi. Han havde medbragt sin harmonika og benyttede sig også lige af at give et par strofer på Vivaldis flygel.

Det oplyser Birgit Nedergaard, der er med i Vivaldis Venner.

Hun fortæller, at beboere og personale på Vivaldi i forvejen varslet “besøg af naboerne” ved kaffetid, men de vidste ikke hvilke.

Det viste sig at være tre repræsentanter fra naboerne Serapion Logen, der dukkede op til kaffetid - John Sørensen, Knud Jacobsen og Jens Andreasen.

Birgit Nedergaard oplyser, at John Sørensen fortalte, at det var kommet Serapion for øre, at Vivaldi manglede Seniorsangbøger, og det var lige et ønske, som Serapion hellere end gerne ville opfylde.

- Og så blev der ellers delt Seniorsangbøger ud til hele forsamlingen. Forstander Aleksia Bertelsen blev virkelig overrasket over besøget og takkede, på både Vivaldis, beboernes og personalets vegne - et højt ønske gik i opfyldelse, skriver Birgit Nedergaard.

Sangbøgerne blev straks indviet med manér. Beboerne ønskede på skift sange, og musiker Egon Djernæs fik samtidig afprøvet den medfølgende melodibog.

John Sørensen, Knud Jacobsen og Jens Andreasen var også med til indvielse af sangbøgerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...