Coronapausen har naturligvis også haft indflydelse på aktivitetsniveauet hos Brønderslev Efterløn- og Pensionistforening. Siden marts har alle arrangementer været aflyst eller udsat. Nu er der dog lys i sigte. Mens Danmark så småt genåbner, så lukker pensionistforeningen også op for godteposen af tiltag for de cirka 200 medlemmer.

Det sker dog fortsat med visse forbehold. Et af de vanlige forsamlingssteder på plejecentret Støberiet kan på grund af smitterisikoen ikke benyttes. Her har pensionistforeningen ellers for vane at holde sangeftermiddage.

- Nu prøver vi i stedet med et søndagsarrangement 9. august i Bien. Det sker kl. 14, og det bliver vores første arrangement siden nedlukningen, oplyser Else Jeppesen.

Hun er ny formand for foreningen, der også har en udflugt til museet for papirkunst i Blokhus på programmet.

- Ligeledes har vi planlagt både høstfest og julefrokost. Det kommer til at foregå på Landboskolen, fortæller Else Jeppesen.

Hun hæfter sig endvidere ved den planlagte koncert med sangeren og entertaineren Ib Grønbech. Denne blev udsat i marts og gennemføres i stedet 20. september i Den Runde Pavillon.

- Det er første gang, vi forsøger os med en koncert, så det ser vi meget frem til. Og kender vi Ib Grønbech rigtigt, så bliver det særdeles underholdende, tilføjer formanden, der ellers ærgrer sig over de mange udsættelser.

- Selv om det har været nødvendigt at lukke ned, så har det alligevel været nogle hårde måneder. Vi plejer at være en aktiv forening, så en lang periode uden tiltag af nogen art kan mærkes. Nu glæder vi os rigtig meget til at komme i gang, og vi håber vi undgår endnu en nedlukning, konstaterer Else Jeppesen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...