Fritidsklubben Sct. Georgsgården har været på påskejagt og udstiller i april på Brønderslev Bibliotek

BRØNDERSLEV: Brønderslev Fritidsklub, Sct. Georgsgården, har fejret påsken med en ny aktivitet - en påskejagt.

Det oplyser Megan McHardy Svendsen, der er afdelingsleder i klubben. Hun skriver:

- Den sidste fredag inden påskeferien blev klubbens børn præsenteret et problem, som de skulle løse: Påskeharen havde stjålet klubbens påskeæg og gemt sig et eller andet sted på klubbens grund med dem - men hvorhenne? Det skulle børnene finde frem til ved at løse en række opgaver i et stjerneløb. Det indebar alt fra akrobatiske samarbejdsøvelser til gådeløsning og påskeinspireret ordlege. Dagen endte dog heldigvis som den skulle - børnene fandt påskeharen, som havde gemt sig i klubbens hønsehus, og alle medlemmer kunne gå på påskeferie med et velfortjent påskeæg.

Megan McHardy Svendsen oplever, at påskejagten gav klubbens medlemmer rum til at udvikle vigtige kompetencer som samarbejde, problemløsning og social interaktion indenfor nogle rammer der gjorde, at de samtidig hyggede sig, havde det sjovt og fik succesoplevelser ud af det.

Påsken i klubben bød også på et besøg på Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, hvor de så på fisk og sæler og fik viden om havets dyb.

De havde også gang i et større kreativt projekt i ugerne op til påsken, hvor klubben blev pyntet, og det blev lavet gækkebreve, påskekyllinger, påskeharer og andet kreativt påskeklip til en udstilling på Brønderslev Bibliotek i hele april måned.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...