Red Barnets oplevelsesklub har været på tur til Fun Park i Hirtshals

BRØNDERSLEV: Som altid er humøret højt, når Red Barnets Oplevelsesklub tager på den månedlige tur, men i lørdags, 11. maj, var humøret ekstra højt, idet familierne var inviteret på ”Overraskelsestur”. Først få dage inden fik de at vide, at turen gik til Fun Park i Hirtshals. Humøret blev ikke mindre, da de 45 deltagere ankom til Fun Park, for sikke et eldorado af forskellige dyr, en fantastisk legeplads og forskellige aktiviteter. Der blev klappet kaniner, geder og æsler. Ræve, vaskebjørne, næsebjørne og vildsvin og en ugle blev nøje studeret.

Den største oplevelse for både børn og voksne var en tur i ”tog” rundt på stedets hjortefarm. Inden turen startede fik deltagerne lidt fakta om hjortene af ejeren, og derefter delte han franskbrød ud, som deltagerne kunne fodre hjortene med. Det var en fantastisk oplevelse for såvel børn som voksne, da de store krondyr stak hele hovedet ind i togvognen for at få franskbrød.

Børnene havde næsten ikke tid til at spise frokost, da de også skulle hoppe i hoppepude, køre på mooncars, finde guld i sandkassen, skyde med bue og pil og meget mere. Efter 4 timer gik turen hjem igen. Alle var enige om, at det havde været en fantastisk sjov dag, og de kunne godt være blevet et par timer mere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...