Red Barnets Familieoplevelsesklub i Brønderslev har været på togt med Skonnerten Fylla.

Turen startede i Frederikshavn, hvor den medbragte madpakke blev nydt på Pikkerbakkerne, hvor deltagerne nød panoramaudsigten ud over det farvand, som de det næste døgn skulle sejle rundt i.

Deltagerne påmønstrede Fylla kl.13. Her blev de budt velkommen af besætningen, som bestod af en skipper, en styrmand en matros og Red Barnets frivillig togtleder Heidi Nystrand. Herefter blev deltagerne godt informeret om de regler og den disciplin, der på grund af sikkerheden er nødvendig på et skib.

Deltagerne skulle under hele opholdet indgå i skibets daglige rutiner. Det inkluderede alt fra sejlads, knobbinding, rengøring, nattevagt og madlavning. Selvfølgelig blev der også plads til leg og afslapning. Vejret viste sig fra sin bedste side, så deltagerne nød denne smukke sejlads omkring Frederikshavn, hvor de bl.a. kunne se Hirsholmene og Læsø.

Lige inden solnedgang lagde Fylla til kaj i Frederikshavn og her blev natten tilbragt. Børnene kom i seng og de voksne fik nogle timer, hvor de hyggede sig sammen.

Næste formiddag gik deltagerne i land efter et fantastisk oplevelsesrig tur.

Red Barnets Oplevelsesklub arrangerer hvert år 11 ture for klubbens 16 familier. Klubben har to fundraisere, der søger midler fra fonde og loger til turene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...