Naturvejlederne inviterer til nogle hyggelige timer på stranden

BRØNDERSLEV: Søndag 14. juni kl. 13.00 inviterer naturvejlederne til et par hyggelig og spændende timer på stranden ved Munkens Klit. Man mødes ved Brønderslev Kommunes feriekoloni Redningsvejen Nord 138 for enden af Munkensvej mellem Ingstrup og Løkken. Efter en kort introduktion i kunsten at fange hesterejer, små fladfisk, krabber og meget andet bevæger alle sig bevæbnet med rejestrygenet til stranden. Og så går fangsten i gang. Man vader ud i det bølgende Vesterhav og lader rejehoven stryge over sandbunden. Selvom sandbunden overfladisk ligner en sandløs ørken blot under vand, skal det nok vise sig, at den rummer langt mere liv, end de fleste regner med.

Al fangsten bringes i land, og får en naturlig forklaring med på vejen af naturvejlederne. Derefter sættes fangsten tilbage i deres rette element undtagen hesterejerne, der bringes op på feriekoloniens bålplads, hvor den bliver kogt, så alle kan nyde den unikke smag af friskkogte hesterejer.

Mens den medbragte kaffe nydes, vil naturvejlederne fortælle om mange af de forunderlig ting havet skyller op til os. En oplevelse for hele familien!

Naturvejlederne anbefaler, at man medbringer badetøj og evt. kaffe/the.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...