Brønderslev Harmoniorkester er klar til deres årlige julekoncert

BRØNDERSLEV: Brønderslev Harmoniorkesterets er klar med deres årlige julekoncert, som i år finder sted i festsalen på Brønderslev Gymnasium 4. december klokken 19.

Søren Himmelstrup, der er formand for orkestret, melder om, at orkesteret er helt klar og igennem efteråret har orkesteret spillet flere store koncerter.

- Den sidste aktivitet var et nyt tiltag i form af en tyrolerkoncert. Ud over de traditionelle julemelodier kan du derfor opleve forskellige numre fra orkesterets program gennem året, oplyser han i en pressemeddelelse.

Han oplyser også at der plejer at komme mange til julekoncerten - billetter kan købet i forsalg eller ved indgangen.

Musikken kommer til at bestå af flere genrer.

- Vores musiknumre er opdelt i et traditionelt sektion, og efter pausen er det julemelodier som er på programmet. Publikum skal også hjælpe til med at lave den gode julestemning, ved at synge med på et par gode julesange. I år er vi også heldige at kan byde på flere overraskelser.

Dirigent Mogens B.B. B. Jensen vil styrer deltagerne gennem aftenen. Aftens konferencier er Lars Bisgaard, som fortæller små historier om de enkelte melodier, historierne er forfattet af Bente Nykjær.

- Vi håber at mange vil deltage i koncerten og vi glæder os til at hjælpe dig med at komme i den rette julestemning, opfordrer Søren Himmelstrup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...