Børn og voksne var på feriekoloni

BRØNDERSLEV: Lørdag i efterårsferien kunne forbipasserende ved Brønderslev Kommunes feriekoloni Munkens Klit se et væld af smukke røde og grønne drager pynte på den blå himmel. Det var Red Barnets Oplevelsesklub, der var på tur.

En busfuld forventningsfulde børn og voksne ankom til Munkens Klit om formiddagen, hvor de blev modtaget af naturvejleder Knud Andersen, som klubben havde engagereret til at bygge drager sammen med familierne. Efter en kort introduktion, gik børn og voksne i gang med at fremstille drager. Der var to mulighed for at bygge en drage, en slædedrage og en buedrage.

Efterhånden som dragerne blev færdige, gik børn og voksne ud i de skønne klitter omkring Munkens Klit, og alle drager kom med det samme op og flyve, især slædedragerne var der stor succes med. Vejret var perfekt til at flyve med drager, solen skinnede og det blæste godt. Der var også mulighed for at male billeder på lærred, så en del børn fik et flot maleri med hjem, men de fleste af børnene var så fascinerede af dragerne, så det meste af tiden gik med det.

Efter at have nydt dragernes færd på himlen, blev der serveret dejlig varm tomatsuppe, og her var der god tid, og snakken gik, mens hyggen bredte sig. Til eftermiddagskaffen havde bageren i Dannebrosgade doneret de skønneste lagkager, som blev nydt i fulde drag.

Turen sluttede med at alle gik til vandet for igen at flyve med dragerne, og derefter kom bussen og kørte familierne tilbage til Brønderslev efter en dejlig dag med vind i håret og i dragerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...