Familier var på sommerlejr til Munkens Klit

BRØNDERSLEV: Red Barnets Oplevelsesklub har igen i år været på sommerlejr i Brønderslev Kommunes lejrhytte Munkens Klit. For første gang var vejret helt fantastisk, så deltagerne ankom i strålende sol, og der gik ikke mange minutter inden børnene indtog klitterne og senere stranden.

Lørdag formiddag gik turen langs stranden til Løkken, hvor de medbragte madpakker blev indtaget, og derefter kunne børn og forældre på egen hånd gå lidt rundt og shoppe, inden deltagerne skulle mødes igen og spise is inden gåturen hjem til Munkens Klit.

Efter aftensmaden lørdag aften blev der arrangeret stand up banko, hvilket ingen havde prøvet før. Alle fik udleveret en bankoplade, og så skulle alle deltagerne stå op, og hvis et af de numre, de havde på pladen blev råbt op, skulle man sætte sig ned og var dermed ude af spillet. Den form for bankospil gav anledning til megen latter og hujen. Der var mange fine præmier venligst sponsoreret af forskellige forretninger.

Inden børnene skulle i seng gik turen til stranden for at se solnedgangen, som endnu engang i denne sommer var meget smuk.

Det var nogle trætte og rødkindede børn, der blev lagt i seng, og helt udhvilede var de ikke, da de skulle ud af køjerne kl. otte søndag morgen for at pakke og være klar til bussen kom 9.30.

Familierne og de frivillige ser allerede frem til næste års sommerlejr.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...