Red Barnets Familieoplevelsesklub i Brønderslev afholder en lidt anderledes ferielejr i år, nemlig en lejr til søs med Skonnerten Fylla. Turen går fra Frederikshavn torsdag 6. august og slutter igen 7. august i Frederikshavn. Ni familier og fem frivillige fra Familieoplevelsesklubben deltager i lejren.

Formanden for klubben Aase Jakobsen fortæller, at familierne og de frivillige deltager i alle de daglige rutiner på skibet. Det inkluderer alt fra sejlads og knobbinding til madlavning og rengøring. Men der bliver selvfølgelig også plads til leg og afslapning.

Heidi Nystrand der har stor erfaring med sejlads, er med som togtleder fra Red Barnet, derudover består besætningen af skipper, en styrmand og en matros.

Trods den nye corona virkelighed er det lykkedes 16 lokalforeninger, at arrangere en tur med Skonnerten Fylla. Der er meget stor fokus på god hygiejne, afstand og rengøring på skibet, som skal overholde en lang række COVID 19 retningslinjer. Håndsprit er der nok af, da der til hver tur er doneret fem liter.

Besætningen på skibet ser frem til at sejle med familierne fra Brønderslev, og de glæder sig til at de sammen kan nyde den smukke kyst omkring Frederikshavn, oplyser skipper Mark Ambech

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...