To deltagere havde ramt lige mange rigtige, og der skulle en lille ekstra konkurrence til for at finde årets vinder af Oplandsavisens Tipsdyst

BRØNDERSLEV: Vinderen i årets Tipsdyst arrangeret af Oplandsavisen og BI Fodbold er nu fundet.

Der var kamp om førstepladsen i år, da der var pointlighed imellem de to bedste tippere i årets Tipsdyst.

Jacob Rask, BDO, og Morten Brix, Kop & Kande, havde begge ramt syv rigtige ud af 14 mulige, og der var derfor brug for en sidste konkurrence for at afgøre vinderen.

De to herrer var dog ikke meget for at dyste i paratviden, som ellers har afgjort Tipsdysten tidligere. I stedet blev der trukket lod blandt de to deltagere i Tipsdysten.

Jacob Rask fra BDO løb derfor med sejren i denne omgang af Tipsdysten efter en hurtig lodtrækning.

For førstepladsen i Oplandsavisens Tipsdyst gik sejrherren Jacob Rask, BDO, hjem med et gavekort til Bravo Tours på 5000 kroner.

For den meget flotte andenplads fik Morten Brix, Kop & Kande, et gavekort på 1000 kroner til Brønderslev Handel til brug i byens butikker.

Hos BI er man meget glade for, at Tipsdysten fortsat kan skabe lidt konkurrence imellem de lokale sponsorerer og virksomheder, selvom BI desværre ikke har klaret sig, helt som de fleste tippere troede.

- Der er en rigtig god opbakning til Tipsdysten. Vores tippere har været meget optimistiske på vegne af BI fodbold, men det er desværre ikke gået så godt, som vores tippere troede, så der var lidt færre rigtige end der plejer at være, siger Flemming Holm, sponsoransvarlig hos BI Fodbold.

Både Oplandsavisen og BI Fodbold er selvfølgelig klar på en ny Tipsdyst i 2019.

- Vi er rigtige glade for samarbejdet med BI Fodbold, og vi ser frem til den næste omgang Tipsdyst, siger Peter Andersen, NORDJYSKE Medier.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...