Nyt tiltag godt fra start - måske bliver det større næste år

BRØNDERSLEV: I weekenden blev der for første gang holdt Øllets Dag i Brønderslev. Det foregik på Torvet og var et resultat af et samarbejde mellem Danske Ølentusiasters lokalafdeling i Brønderslev og Brønderslev Handel.

Handelschef Lars Bisgaard melder, at det gik fint.

- Jeg synes, at der var pænt mange mennesker, som kom over og ville smage nogle øl. Vi havde tre håndbryggere med, som havde fem-seks typer øl med, fortæller Lars Bisgaard.

Vinspecialisten i Brønderslev havde også smagsprøver på øl med, og man kunne smage mexicansk mad med ølbraisseret kød fra madvognen Little Donkey.

- Det var sjovt og en god aktivitet, opsummerer han.

Nu overvejer man at lave noget lidt større næste år men ikke på Øllets Dag, hvor andre byer har arrangementer med øl.

- Vi har tanker om at lave noget til næste år, hvor det bliver på et tidspunkt i august, og så prøve om vi kan få flere håndbryggere til at komme og muligvis også se, om vi kan få små mikrobryggerier med, fortæller Lars Bisgaard.

Nu har man erfaringerne fra dette år at bygge videre på.

- Nu går vi i tænkeboks og ser, om vi kan lave noget lidt større næste år. Vi fik lidt blod på tanden, og når man laver sådan noget, er det tit for at få nogle erfaringer, og så får man en masse idéer bag efter, fortæller Lars Bisgaard - det også melder om, at ølentusiasterne fik lidt nye medlemmer på dagen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...