ØSTER BRØNDERSEV: Sidste sæson fulgte avisen Ø. Brønderslev Idrætsforenings førstehold i serie 5 og det gør vi også denne sæson. Trænerduoen Jørgen "Jøsse" Larsen og Mogens Thomsen fortsætter i spidsen for klubbens førstehold, men Søren Hvidsten trækker sig som andenholds træner og erstattes af duoen Morten Hollesen og Mads Holm.

ØBI’s førstehold nåede deres mål og rykkede op i serie 4, andetholdet røg ned i serie 6, så der er masser af udfordringer til begge trænerkonstellationer.

Programmet for serie 4 er klart, og her er ØBI i pulje 50 sammen med arvefjenderne fra BI. Desuden er der deltagelse af Flauenskjold IF, IF Skjold Sæby, Syvsten IF, Voerså IF, Vraa/Børglum IF samt Østervraa IF, i alt otte hold og dermed 14 kampe.

Jørgen "Jøsse" Larsen og Co. starter op med træning for begge klubbens seniorhold mandag 23. juli, hvor alle nye og gamle spillere er hjertelig velkommen til at deltage. Holdene træner også på torsdage, begge dage kl. 18.30 på Intersport Brønderslev Arena ved hallen.

- Førsteholdets mål i serie 4, er at etablere sig og undgå nedrykning. Det betyder, siger Jørgen "Jøsse" Larsen, at alle spillere, der vil på førsteholdet, træner begge gange hver uge og at man helt skipper de billige afbud. Bredden i truppen skal nødvendigvis være lidt større end sidste år, for ikke at være sårbar overfor skader og eventuelle afbud på grund af arbejde m.m.

Serie 4 holdets første seriekamp, er på hjemmebane på Intersport Brønderslev Arena, fredag 8. august kl. 19, hvor Syvsten IF står for modstanden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...