Den gamle, gode ånd skal tilbage i klubben

NEJST: I april blev der valgt ny bestyrelse i Nejst Rideclub, der har til huse på Skovengvej i Nejst. Ny forkvinde erLone Holm fra Ø. Brønderslev og resten af bestyrelsen blev et godt miks af erfarne og nye medlemmer.

Den nye bestyrelse i klubben ser således ud: Lone Holm, Julie Søndergaard, Emma Rynkeby, Signe Nielsen og Kamilla Lund. Alle er opsatte på at hjælpe til med visionen om at komme tilbage til de gamle værdier i klubben, efter en lidt kaotisk tid.

Nejst Rideclub har altid været klubben, som de unge ryttere vendte tilbage til, når de bliver ældre og selv har fået børn. Man havde dejlige hesteminder fra sin barndom og det ville man gerne give videre til sine egne børn. Netop på grund af det gode sociale samvær og hygge der er på Nejst.

Lone Holm siger:

- Bestyrelsen vil arbejde på at finde de gamle idealer frem igen, hvor alle, nybegyndere og eliteryttere skal føle sig velkommen i klubben. Alle er ligestillede og hyggen skal være fremtrædende. Vi har i år 30 års jubilæum og i maj fejrede vi dette. I juni havde vi et velbesøgt, første halvdel af et jubilæums- stævne, anden halvdel af stævnet kommer senere.

- Vi er også klar over, at selv om vi vil tilbage til det gamle, så må vi nødvendigvis også tilføre nye ting i disse moderne it-tider, så der er allerede en ny facebookside i gang, så man kan finde hurtig information om klubbens aktiviteter, kontakter m.m. Der arbejdes også på at få en ny, informativ hjemmeside op og køre. Foredrag om bl.a. hestens røgt og pleje. Forsikring af heste samt horsemanship, som det hedder så smukt på engelsk. Alting er noget der er sat gang i her til efteråret.

- Hvis man synes at alt dette lyder spændende og man gerne vil deltage i aktiviteterne, så har klubben plads til både nye ryttere og heste. Nejst Ridecenter tilbyder opstaldning og rideundervisning til meget rimelige priser. Man kunne jo benytte lejligheden til at kigge forbi 18.-19 august, hvor vi afholder anden del af vores 30-års jubilæumsstævne, med spring, dressur konkurrencer med mange gode sponsorgaver og selvfølgelig masser af hygge.

Der er gratis entre, så det er bare at komme afsted, slutter en glad Lone Holm. tex

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...