Broderloge har fået ny ledelse

BRØNDERSLEV: Odd Fellow Ordenen i Brønderslev, broderloge nr. 71 Richard Marley, har fået ny ledelse. Det oplyser Bjarke Steen Larsen fra logen i en pressemeddelelse.

- Logens brødre har til de kommende to år valgt Kjeld Sønderbak Christensen som logens overmester, Lasse Jensen som undermester, Svend Erik Trudslev som sekretær, Bertel Bjerre Christensen som skatmester og Henning Pedersen som kasserer. Kjeld Sønderbak Christensen er 59 år og har været medlem af logen siden 2003. Kjeld Sønderbak Christensen har forud for sin indstilling til overmesterposten, bestridt posterne som sekretær og undermester, skriver han.

Kjeld Sønderbak Christensen, der er født i Karup ved Sæby og bor i Øster Brønderslev, er gift med Dorte Dybro, og har tre børn og fem børnebørn. Kjeld Sønderbak Christensen er lærer på Ingstrup Efterskole på 26. år.

Af pressemeddelelsen fremgår, at et stigende antal i alle aldre søger ind i ordenen.

- Vi oplever en tilgang af yngre og erhvervsaktive mennesker, og jeg tror det skyldes dels det grundlæggende, som Odd Fellow står for, og dels at de unge bliver tiltrukket af de faste rammer og traditioner. Vi værner om de faste rammer og de gamle traditioner, som Odd Fellow Ordenen blev bygget på i 1819. Vi fortæller ikke så meget om, hvad vi gør i logen, da det kan virke absurd, hvis man piller enkelte dele ud af helheden, men som helhed bliver det til noget meningsfuldt for den enkelte, oplyser Kjeld Sønderbak Christensen.

Odd Fellow Ordenen i Brønderslev dækker et stort geografisk område, fra Østervrå i nord til Løkken - Saltum i vest - Brovst i syd og Hou i øst.

Landets loger vælger i ulige år sin ledelse for de kommende to år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...