Se hvem der har vundet i Brønderslev Bridgeklub

BRØNDERSLEV: Brønderslev Bridgeklubs onsdags og torsdagsklub har begge afsluttet turneringer, og er klar til at holde juleferie.

Det oplyser Ejler Sundgaard fra klubben.

Onsdagsklubben har spillet en turnering over fire dage, og resultatet for de tre rækker er blevet:

A-rækken blev vundet af Flemming Sørensen og Karsten Frederiksen med 523 point og nr. 2 blev Jette Sahl Nielsen og Jørgen Østergaard med 480 point.

B-rækken blev vundet af Hans Verner Ingvardsen og Jørgen H. Mathiasen med 470 point og nr. 2 blev Inger Hansen og Mariane O. Jacobsen med 466 point.

C-rækken blev vundet af Inger Svendsen og Ingred Grabe med 481 point og nr. 2 blev John Holmgaard og Lars Bloch Jensen med 460 point.

Resultaterne betyder, at de to bedste i B- og C-rækken rykker en række op og bytter plads med to par fra hhv. A- og B-rækken.

Torsdags klubben har spillet en turnering over seks aftener og resultatet er blevet:

A-rækken blev vundet af Flemming Sørensen og Lars Spejlborg med 1711 point og nr. 2 blev Johnny Jensen og Torsten S. Warberg med 1709 point mens nr. 3 blev Jens Jørgen Jensen og Thomas Sletten med 1534 point og nr. 4 blev Jens Abildgaard og Torben Jakobsen med 1531 point.

B-rækken blev vundet af Henny Jacobsen og Jørn Staugaard med 1590 point, nr. 2 blev Børge Bertelsen og Egon Pedersen med 1554 point, nr. 3 blev Aase Sørensen og Jytte Pedersen med 1534 point og nr. 4 blev Jakob Dybkjær og Kjeld Christensen med 1519 point.

C-rækken blev vundet af Ruth Nielsen og Søren Nielsen med 1698 point, nr. 2 blev Birgitte Jönsson og Else Rønde Hansen med 1606 point, nr. 3 blev Eva Jensen og Inger Jønch med 1577 point og nr. 4 blev Kim Bong Carstensen og Per Holm med 1524 point.

For torsdagsklubben gælder det, at de fire bedst placerede par i B- og C-rækken rykker op i en højere række og bytter med fire par fra hhv A- og B-rækken.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...