Vaskehal lukker og ny og bedre åbner

BRØNDERSLEV: Tankstationen Circle K på Hjørringvej i Brønderslev har valgt at investere i en splinterny vaskehal, så den nuværende vaskehal lukker for ombygning fra mandag 4. juni I uge 23 og skulle gerne genåbne ca. 14 dage senere.

Storemanager Lotte Imer fortæller:

- Vores vaskemaskine trænger efterhånden til at blive skiftet ud, og da vi håber på at Circle K med tiden vil opgradere vaskehallen her i Brønderslev til en Carwash 1.0, som betyder at det bliver meget nemmere at vaske sin bil, fordi at kunden ikke behøver at stige ud af bilen for at betale og vælge program, det hele kan gøres via mobiltelefonen og Mobilepay, men man kan dog stadig betale på gammeldags vis med kort og koder. Men derfor skifter vi allerede nu til ny vaskemaskine, der har disse forbedringer indbygget.

- Hen over sommeren vil der komme en del spændende nye varer og tiltag i Circle K butikken og også på tanken. Det er tiltag, der blandt andet vil gøre tankning nemmere for kunderne, det hele bliver annonceret efterhånden som de bliver installeret og klar, slutter en glad storemanager Lotte Imer. tex

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...