Mads Radoor Sørensen er tiltrådt i Jerslev-firma, der producerer køkkener til ind- og udland

BRØNDERSLEV: 50-årige Mads Radoor Sørensen fra Aalborg er pr. 1. januar ansat som ny produktionsdirektør hos JKE Design i Jerslev. Det oplyser JKE i en pressemeddelelse.

Mads Radoor Sørensen er uddannet Civilingeniør med speciale i international teknologiledelse, og kommer fra en stilling som indkøbs- og logistikchef hos Erenfred Pedersen A/S i Aalborg.

- Mads har de kvalifikationer, som vi har brug for her hos JKE. Både de faglige kompetencer og de menneskelige egenskaber hos Mads passer perfekt ind på fabrikken her i Jerslev, så jeg ser frem til samarbejdet, oplyser Claus Beier, administrerende direktør i JKE Design.

Mads Radoor Sørensen har stor erfaring med logistik og produktionsstyring, men også salg, markedsføring og IT. De erfaringer forventer han vil komme ham til gode i den nye stilling.

- Det er vigtigt for mig, at vi i produktionen har fokus på slutkunden, og i dette tilfælde er det jo de mange familier, som køber et JKE-køkken, oplyser Mads Radoor Sørensen i pressemeddelelsen.

Han glæder sig til at arbejde med et produkt, som alle har en tæt relation til, til forskel fra nogle af de produkter, som han tidligere har arbejdet med.

Mads Radoor Sørensens opgaver bliver at skabe en mere effektiv produktionslinje hos den over 40 år gamle køkkenfabrik.

Mads Radoor Sørensen bor i Aalborg med sin kone Sabina Folden og deres tre børn. I fritiden nørder han med teknologi gadgets, som fylder familiens hus, og ellers er der altid et gør-det-selv projekt i gang hos den 206 cm store nordjyde, der har et lige så positivt livssyn, som han er høj.

- Jeg er blevet helbredt for kræft to gange og efter sådanne oplevelser, så påvirker det selvfølgelig et menneskes syn på livet. Derfor bygger min ledelsesstil i høj grad på en stor grad af empati, og jeg sætter stor pris på at omgive mig med positive mennesker. I de første dage hos JKE Design har jeg allerede mærket den stolthed, som medarbejderne har for JKE, og jeg glæder mig til at kunne støtte op, så medarbejderne fortsætter med at have så stor arbejdsglæde, og måske kan jeg endda bidrage til at den øges. På en arbejdsplads som JKE skal der være plads til stor fleksibilitet, og min tilgang er, at man som leder skal kigge på det hele menneske og ikke blot på medarbejderens funktion i virksomheden. På den måde får vi de gladeste, dygtigste og mest effektive ansatte, mener Mads Radoor Sørensen.

JKE Design omsætter for ca. 300 mio. kr. om året. Der er 50 ansatte i produktionen og 50 i administrationen i Jerslev. JKE eksporterer også til Norge og Sverige, hvor deres køkkener sælges i mere end 60 butikker.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...