Ny pris deles ud til award show i Brønderslev - vinderen kommer i Hall of Fame

BRØNDERSLEV: 28. februar er der for andet år et stort award show, hvor der deles en række priser ud til folk, der har gjort sig bemærket i det frivillige arbejde.

I år kommer der en ny og noget større pris med - en Hall of Fame-pris, hvor statuetten er større end de andre priser og skal udstilles sammen med de vindere, der kommer år efter år. Og så følger der 10.000 kroner med til modtageren af prisen.

Det er indstillingsudvalget bag Brønderslev Kommunes fritidspriser, der har hittet på den nye pris, og de har fået Spar Nord Fonden med.

Ønsket var at gøre noget ekstra ud af det og give en pris til en, der gennem mange år har gjort en stor indsats.

- Den gives til en markant skikkelse i Brønderslev Kommune, der har sat et markant præg på fritidslivet. Og så skal man være en god ambassadør, fortæller Jes Jacob Christensen, der sidder i indstillingsudvalget som repræsentant for Idrætssamvirket i Brønderslev Kommune.

Blandt kriterierne er også, at man har opnået resultater eller gjort en god indsats, der har sat Brønderslev Kommune på landkortet.

Det er tanken, at den efterhånden voksende række af medlemmer af Hall of Fame skal have deres store statuette udstillet et fælles sted, hvor der også kan være et billede og en tekst om prismodtageren.

- Det skal være et lokalt sted, måske biblioteket, siger Jes Jacob Christensen.

Modtageren får selv en tilsvarende statuette i lille format.

Jørgen Nielsen sidder i indstillingsudvalget for Brønderslev Kommune og har i mange år har været med til at lave fritidspriserne.

- Det har man haft i begge kommuner igennem en årrække, fortæller han.

Han fortæller også, at man gerne vil have flere kandidater indstillet til priserne.

Kommunens fire priser er til årets forening, årets ildsjæl, årets ungeleder og årets præstation.

Til award showet, som også indebærer spisning og foregår på Nordjyllands Idrætshøjskole, uddeles også nogle priser fra DGI, fra Brønderslev Lokalradio og fra NORDJYSKE Medier.

Det foregår ved, at der laves film af nogle af de indstillede, som vises på storskærm under showet - og først derefter afsløres vinderen.

For Spar Nord Fonden tog det ikke lang tid at sige ja til at være med i prisen.

Direktør i Spar Nord Midtvendsyssel Annette Drivsholm mener, at de frivillige gør et vigtigt stykke arbejde.

- Det gør en stor forskel, at der bliver lavet noget i foreningerne og i fritidslivet. Prisen er et flot initiativ, og derfor var vi også hurtige til at sige, at vi gerne vil være med, for vi ved, at det gør en forskel, siger hun.

De vil gerne være med til noget, der giver fællesskaber og værdi for fritids- og kulturlivet.

- Vi ser stor værdi i at være med, siger Annette Drivsholm.

6. januar er der frist for at indstille kandidater til priserne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...