Jens Arne Hedegaard afløser Jesper Dahl Jeppesen

BRØNDERSLEV: Forleden var der kædeoverrækkelse og afslutning i Brønderslev Rotary Klub. Afslutningen foregik denne gang i Brøndslev Golfklub i meget flotte rammer og med en god udsigt ud over golfbanerne på en solrig sommeraften.

I året der er gået, har Jesper Dahl Jeppesen været præsident. Der har været i alt 38 møde fra august til juni og herudover arrangeret Rotary Golf og Rotary Run for Fun.

Klubben har i årets løb med støtte fra Rotary Danmark givet kr. 150.000 kr. i støtte til følgende projekter: 30.000 kr. til Støtteforeningen for Neurocenter Nord til ny pavillon, 10.000 kr.til Kamillus Brønderslev - via overskud fra Rotary Golf - samt

10.000 kr. til Borger 9700 - årets initiativpris, og 100.000 kr. til Ghana-projektet, hvoraf 10.000 er fra Rotary i Brønderslev. De øvrige 90.000 kr. er fra Rotary Danmark og Hjælpefonden.

- Ud over at give støtte til forskellige projekter både i lokalområdet, men også i Ghana, har vi i løbet af de 38 møder, haft forskellige foredragsholdere og andre gæster, som har deltaget i møderne og holdt et indlæg på 30-45 minutter. Vi har i løbet af året været på besøg på Gom Space, Cirkus Schumann og Vrejlev Kloster, haft besøg af Brønderslev Kommunes borgmester, direktøren for Nordjyske Baner, Per Larsen fra Regionsrådet og mange andre, oplyste Jesper Dahl Jeppesen.

- Hvert år har vi besøg af en udenlandsk studerende, som bor hos tre forskellige værtsfamilier og går i en 2. g.-klasse på Brønderslev Gymnasium. I år har vi haft besøg af Adrian Sugiarjo fra Bali, Indonesien og Jonathan Ladefoged Andersen er på besøg I Ecuador.

Klubben består af 52 medlemmer og holder møde hver onsdag. Klubben holder normalt til på Restaurant Hedelund, men har siden Hedelund brændte haft årets sidste møder på Hotel Phønix.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...