Henrik Bjørklund er ny mand bag gryderne i køkkenet hos Brønderslev Hallerne

BRØNDERSLEV: Brønderslev Hallerne har fra nytår fået en ny kok til at stå for køkkenet. Det er 56-årige Henrik Bjørklund fra Aalborg, som senest kommer fra et job som kantineleder på Autismecenter Nord-Bo i Aabybro, men var i mange år også forpagter af Glashuset i Lønstrup.

Henrik Bjørklund ser frem til at skulle drive et større sted med mange forskellige tilbud.

- Jeg glæder mig til udfordringen i at prøve det her og at se, om vi måske kan få det til at blive større, end det er i dag. Det er noget større, end det jeg har prøvet før. Men jeg har fået lov til at lave mine egne ting, og jeg overtager ikke noget, jeg skal lave. Jeg har mulighed for at sætte mit eget præg på stedet, siger Henrik Bjørklund.

Henrik Bjørklund havde første arbejdsdag lige efter nytår, og der er allerede nu mange ideer til, hvordan Brønderslev Hallernes spisetilbud skal udvikles.

- Vi vil meget gerne have mere gang i kursusafdelingen. Vi har nogle fantastiske lokaler, som vi gerne vil slå et slag for, så vi kan få flere dagskurser ind, siger Henrik Bjørklund.

Cafeen i forbindelse med hallerne skal også udvikles yderligere.

- Vi vil meget gerne have mere gang i cafeen, så den kan få et puf fremad. Lige nu er det meget klassisk med cowboytoast, burgere osv., men vi vil se, om vi ikke kan få folk til at bruge cafeen mere til aftensmad og snacks både før og efter arrangementer i hallerne, siger Henrik Bjørklund.

Når det kommer til større selskaber er der også kommet en ny menu allerede, men Henrik Bjørklund hører gerne folks egne ønsker.

- Jeg vil gerne, at folk selv kommer og får en snak om menuen, så de kan få deres eget og kan være med til at sætte deres præg på menuen til selskaberne, siger Henrik Bjørklund.

Henrik Bjørklund er godt klar over, at det kommer til at kræve meget arbejde at få skudt gang i de nye initiativer, men han mener, at han har en god opbakning fra kollegerne i Brønderslev Hallerne.

- De få dage, jeg har været her, har folk været meget positive overfor mine nye tiltag. De er meget glade for deres hal, og derfor skal vi også have den til at køre godt. Det kommer til at kræve noget benarbejde, det kommer ikke af sig selv, siger Henrik Bjørklund.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...