Marianne Nellemann tiltræder som daglig leder af Samlingshuset i Ø. Brønderslev

Ø. BRØNDERSLEV: Samlingshuset i Ø. Brønderslev får fra 2. september ny leder. Det er Marianne Nellemann, der har fået jobbet.

Birgit Søndergaard fra bestyrelsen, der driver huset, fortæller, at det sker efter en periode, hvor man skulle have kigget lidt på, hvordan det hele skal hænge sammen.

- Henrik Hald var den første leder, vi ansatte, og han var der i fem år. Da han sagde op for et års tid siden, havde vi Helene Andersen som medhjælper på 23 timer, og hun tilbød at vikariere, indtil vi fik en ny leder. Vi har brugt det seneste års tid på at kigge organisationen igennem og lave organisationsændringer. Vi har ændret lidt på timetal og har lavet nogle ændringer. Vi er mange interessenter i det her, og vi skulle være enige om mange ting, fortæller hun.

Bag Samlingshuset står fire parter fra lokalområdet - det er både borgerforeningen, idrætsforeninger, menighedsrådet og Østsidehallen.

De er nået frem til, at der skal være en leder på fuld tid.

- Det var vi ret enige om, det er et stort hus at holde styr på mange timer om dagen, skolerne bruger det også. Det er mange mennesker, og der skal være overblik over, hvad for rum der bruge hvornår, og det skal lejes ud hensigtsmæssigt, og der er skal være hånd i hanke med den økonomi, der også er, fortæller Birgit Søndergaard.

Marianne Nellemann ser frem til det nye job, som samtidig er en mulighed for hende til at prøve noget nyt efter mange år i reklamebranchen.

- Jeg havde bestemt, at jeg skulle noget helt andet. Da jeg så det her stillingsopslag, syntes jeg det lød rigtigt spændende. Der kommer jo en masse mennesker, og der sker en masse aktiviteter hele året. Det er e-sport, motionscenter, mødelokaler, dagplejere på besøg, konfirmandforberedelse, hvor præsten har sin gang i huset, udlejning af lokaler, giver hun som eksempler på det meget forskelligartede job, der venter hende.

- Der er også kulturelle aktiviteter, det kunne godt være, jeg kunne være med til, at der kommer lidt flere af dem. Det tiltrækker mig, at der kommer så mange forskellige mennesker i huset og at have ansvar for den daglige drift og økonomi. Jeg skal også sørge for, at der er rent og pænt, og der er mange ting, der skal sørges for. Jeg tror ikke, at der er to dage, der er ens, og det passer mig rigtigt fint, fortæller Marianne Nellemann.

Hun ser også frem til at komme til at arbejde et sted, hvor der er fællesskab og opbygning i byen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...