Job: Jacob Libak Hansen er 42 år, og han bor i Brønderslev

Tirsdag morgen i sidste uge kunne en gruppe glade børn og voksne på Heldagsskolen byde velkommen til deres nye skoleleder, Jacob Libak Hansen.

Den nye skoleleder blev i strålende solskinsvejr budt velkommen med fællessang og store smil.

Det fortæller Christian Bak, der er skoledistriksleder i Brønderslev Kommune.

Han fortæller videre, at Jacob Libak Hansen er 42 år gammel og bosiddende i Brønderslev sammen sin kone Lotte og parrets to døtre på 15 og 12 år.

Jacob Libak Hansen er aktiv i fritidslivet i Brønderslev, blandt andet som træner i BI håndbold Jacob er uddannet pædagog og har haft sine første arbejdsår på de socialpædagogiske opholdssteder Christiansminde og VRC. Jacob Libak Hansen har en baggrund som leder af Fritidscenter Herningvej, Aalborg Ø. Stedfortræder og afdelingsleder, Skole- og Dagbehandlingstilbud, Aalborg Kommune, afdelingerne Vissegård, Bådgruppen og Bakkeø & senest som afdelingsleder for Børneinstitutionen Vesterlund, Aalborg Kommune.

- Jeg er sikker på, vi i Jacob har fundet det bedste match til stillingen som leder af Heldagsskolen. Han har fra sine tidligere ansættelser stor erfaring omkring elevgruppen, stærke kompetencer i samarbejde med forældre og eksterne samarbejdspartnere og med mere end ti års ledererfaring har vi fundet en stærk og kompetent personaleleder til skolen og kollega til lederteamet i Brønderslev Nord, slutter Christian Bak.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...