Bil: Sten Houlberg er kommet godt i gang trods coronakrisen

- Jeg synes, det har været en god start. På trods af corona-krisen har det ikke været et problem at tiltrække elever. Sådan lyder det fra Steen Houlberg. Han har for nylig etableret sig som selvstændig kørelærer i Brønderslev med teorilokale på 1. sal i Algade 40. Efter en periode som ansat kørelærer hos Sørens Køreskole – ligeledes i Brønderslev fik Steen først på året foden under eget bord. Det har han bestemt ikke fortrudt:

– Jeg er egentlig uddannet elektronikmekaniker, men jeg løb efterhånden sur i rutinerne. Så jeg besluttede, at der skulle ske noget nyt, og da jeg elsker at undervise, fik jeg mod på at uddanne mig til kørelærer, tilføjer Steen Houlberg. Han slår dog i samme ombæring fast, at det var lidt af et nåleøje at komme igennem uddannelsen. - Jeg havde ikke forestillet mig, at kravene var så høje. Det var faktisk et decideret udskilningsløb, fastslår kørelæreren, der har plads til 20 elever på et hold.

– Det er den maksimumgrænse jeg har lagt, for det er vigtigt, at der er tid til den enkelte elev. Et hold består jo typisk af vidt forskellige individer. Nogle har let ved at forstå stoffet. Andre skal have mere tid og har måske behov for en anden tilgang til forløbet, siger Steen, der udelukkende underviser i kategori B – altså kørekort til personbil.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...