WEINKOUFF HUNDEADFÆRDSCENTER ved Serritslev åbner butik med barf - det står for "bone and raw food", og hvad din hund ellers går og mangler af udstyr

SERRITSLEV: - Lige siden jeg startede min virksomhed for ti år siden, har jeg anbefalet hundeejere at fodre deres hund med råt kød og rå ben i stedet for tørkost. Jeg har altid henvist til andre forhandlere af barf, men nu har jeg endelig mulighed for selv at tilbyde det til mine kunder i butikken, siger indehaver Ane Weinkouff.

Den nye butik bliver ikke en stor flot prangende butik. Blot en lille gårdbutik med særligt udvalgte varer.

- Det er udelukkende kvalitetsvarer, som jeg selv har brugt i undervisningen, i pensionen, testet på vores egne hunde og anbefalet i mange år, fordi de kan tåle at blive brugt, og opfylder de krav, jeg stiller til funktionalitet, holdbarhed og tager hensyn til hundens behov.

- Legetøjet er udvalgt efter, hunden skal udfordres og aktiveres, mens den spiser sin mad. En træt hund er lig med en nem hund. Selerne giver hunden mulighed for at bevæge sig korrekt, og passer på hundens nakke. Foderet er naturligt uden tilsætningsstoffer, fortæller Ane Woinkouff.

Hundenes bedste ven

I 2008 startede hun sin virksomhed op. Til at begynde med det med hundetræning som en bibeskæftigelse til grafikerjobbet, men i dag arbejder hun fuld tid i sin egen virksomhed.

- Det er fantastisk at tænke på, hvilken værdi sådan en hund kan få i ens liv. Jeg er lykkelig over at få lov at møde så mange hundeejere og deres hunde gennem mit arbejde. Alle hundene med hver deres personlighed fletter sig ind i ejerens og families liv på deres helt egen måde, og skaber en unik relation, siger Ane Weinkouff.

Hunde og ejere skal tale samme sprog

Ane Weinkouff har som selvstændig arbejdet både med arbejdshunde og familiehunde. Og hun kan hjælpe, når der opstår problemer i træningen.

- Når det så lykkedes, jubler jeg lige så højt som ejeren. Hunde og mennesker lever sammen uden at tale det samme sprog. Men bruger de nok tid sammen, ender de med at forstå hinanden.

Hun har både almindelig hundetræning, enetimer og adfærdsbehandling med en lille hundepension, der åbnede i 2013. Der er plads til op til syv hunde af gangen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...