Jes Jacob Christensen har overtaget formandsposten i Idrætssamvirket Brønderslev

BRØNDERSLEV: Idrætssamvirket Brønderslev har fået ny formand. Mens den mangeårige førstemand, Søren Krog allerede i foråret meddelte, at han ikke ønskede genvalg til bestyrelsen, så blev den planlagte generalforsamling aflyst på grund af corona. Derfor blev Jes Jacob Christensen allerede dengang kørt i stilling til at overtage hvervet.

Og nu har en rokade så formaliseret skiftet, der foreløbig gælder frem til førstkommende generalforsamling.

- Men jeg fortsætter gerne på posten. Det er der også lagt op til, konstaterer Jes Jacob Christensen, der i forvejen har flere års erfaring i bestyrelsen for Idrætssamvirket.

Han glæder sig til de fremtidige udfordringer og er ikke i tvivl om, at hans livslange relation til de lokale idrætsforeninger kommer til gavn.

- Jeg har den fordel, at jeg kender rigtig mange mennesker. Jeg har dyrket idræt i Brønderslev, siden jeg var helt lille, lyder det fra Jes Jacob Christensen.

- Det vil jeg gerne lukrere på, for mit mål som formand er selvfølgelig at styrke Idrætssamvirket status som bindeled mellem foreninger og kommune. Det er meget vigtigt, at vi har et talerør for foreningslivet i forhold til at sikre de bedst mulige forhold. Og så er jeg egentlig ikke så interesseret i, om det er små eller store foreninger. Det handler om at skabe optimale betingelser for vores udøvere. Det gælder både for den lille judoklub i Ørsø og for den store fodboldklub i Brønderslev. Det skal være sjovt og givende at dyrke idræt. Det bliver det altså kun, hvis forholdene er gode, tilføjer den nye formand.

Jes Jacob Christensen er i idrætsmæssig henseende især kendt fra bordtennis. Han var i sin tid en af hovedkræfterne bag det arbejde, der gjorde BI Bordtennis til en magtfaktor herhjemme. Civilt har den 68-årige formand en fortid som centerchef i Metropol i Hjørring og der forinden som blandt andet handelschef i Aars samt som handels- og turistchef i Brønderslev.

Idrætssamvirket Brønderslev repræsenterer cirka 15.000 medlemmer fordelt på 77 foreninger.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...