Knud Jørgensen og Jytte Thisted har byttet titel, så Knud Jørgensen er blevet formand

BRØNDERSLEV: Der er kommet nye ansigter på formand og næstformand i AOF Brønderslevs aftenskole. Og så alligevel ikke helt, for Knud Jørgensen og Jytte Thisted har byttet titel. Det betyder, at Knud Jørgensen er blevet formand, og Jytte Thisted er næstformand, hvor det tidligere var omvendt.

- Aftenskolen er en væsentlig kulturinstitution i vores samfund. Her mødes man på tværs af alder, køn og uddannelse og erhverv og tilbringer timer sammen enten til ny læring som for eksempel sprog, musik og lignende, til hobbybetonede kreative udfoldelser eller til foredrag og diskussioner om alle mulige emner. Her kan man diskutere og lytte til hinanden og forhåbentlig også lære at lytte og acceptere andre holdninger end dem man selv har, hvilket er en meget væsentlig relation for at et demokrati kan overleve, siger den nye formand og fortsætter:

- Den højredrejning, vi i øjeblikket ser ude i verden, og også i Europa er eksempelvis et vigtigt emne at få diskuteret: Hvad skyldes højredrejningen, hvilken betydning har den for sammenholdet i et samfund? Kan man bevare et frit samfund, hvor demokratiet råder, hvor man kan sige sin mening uden fare for tiltale fra det statslige system, hvor man har en fri presse osv.

Emner som disse vil AOF Brønderslev tage op i en studiekreds til foråret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...