40 personer var mødt op, da Foreningen Hellum Multihus blev stiftet

HELLUM: Cirka 40 personer mødte op, da der var stiftende generalforsamling til en ny forening, der skal drive Hellum Multihus.

Det oplyser Bjarke Steen Larsen, der er formand for Hellum Idrætsforening og også var formand for det brugerråd, der hidtil har stået for at drive Multihuset.

Den ny forening hedder Foreningen Hellum Multihus, og Mette Tolstrup blev valgt som formand.

Jonna Pedersen blev valgt som kasserer, mens Daniel Elbo Andersen og Connie Krogh kom ind som menigt medlem, sidstnævnte bliver ansvarlig for udlejning.

Herudover har borgerforeningen, idrætsforeningen og pedelgruppen hver en repræsentant i bestyrelsen.

- Den nye forening overtager nu driften af Hellum Multihuset. Den formelle overdragelse af bygningerne til Foreningen Hellum Multihus bliver nu iværksat, oplyser Bjarke Steen Larsen.

Den nye forening, der stiftes, skal tage sig af den daglige drift og vedligeholdelse af Multihuset. Og så skal de øvrige foreninger fortsat stå for at skabe liv i huset med deres forskellige arrangementer.

Der er mange flittige brugere af multihuset, hvor der er en lang række aktiviteter som fællesspisninger, gymnastik og banko. Huset bruges fx også til hundetræning, møder og dagplejeaktiviteter, og brugerne kommer også fra mange andre steder end Hellum.

Desuden er der 35-40 årlige udlejninger til fester, hvor folk kan bruge både huset og udenomsarealerne, som omfatter legeplads og flere boldbaner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...