Olav Jørgensen overdrager Osteklokken til sin svigerdatter Stine Binder

BRØNDERSLEV: I denne uge sker der noget afgørende i Osteklokken i Brønderslev - efter 29 et halvt år i butikken overdrager Olav Jørgensen sin butik til sin svigerdatter Stine Binder. Hun var klar til at springe til, da Olav Jørgensen, som netop er fyldt 65 år, gerne ville af med butikken.

- Jeg kunne godt tænke mig at være selvstændig på en eller anden måde, fortæller Stine Binder, der var glad for muligheden for at overtage ostebutikken.

Hun kan også godt lide det kreative i at skulle lave pålægsanretninger, tapas og den slags, og så kan hun også lide kontakten med kunderne.

Hun er uddannet pædagog og er derfor vant til at have med mennesker at gøre - og hun ser frem til også at skulle det sit nye arbejdsliv.

- Det er stadig at have med mennesker at gøre, plus jeg også bliver min egen chef, fortæller Stine Binder.

En ting mere, der har gjort det attraktivt for hende at kaste sig ud i et nyt arbejdsliv, er at hun godt kan lide det med at være en del af et lokalsamfund, hvor mange kender hinanden.

- Olav ved, hvad halvdelen af kunderne skal have, før de kommer ind i butikken, smiler hun.

Selv er hun flyttet fra Nørresundby til Jerslev netop for at blive en del af et mindre samfund.

Der kommer til at ske nogle nye ting i butikken, men det bliver ikke lavet helt om.

- Der bliver tilføjet noget, men jeg ved også godt, at butikken har kørt i så mange år fordi kunderne godt kan lide dét, der er, smiler Stine Binder.

Kunderne vil dog stadig kunne møde Olav Jørgensen i butikken - frem til nytår skal han lære den nye ejer op, og også derefter vil han være nogle timer i butikken.

Stine Binder ser frem til at arbejde sammen med sin svigerfar.

- Vi har kendt hinanden i ti år, så vi ved nogenlunde, hvor vi har hinanden, smiler hun.

Olav Jørgensen ser frem til sit nye liv med mere fritid. Han har været glad for de mange år i butikken, hvor der er mange ting, han godt kan lide ved arbejdet.

- Man er sin egen chef, og man bestemmer selv - og så er det dét med at snakke med kunderne, fortæller han.

Osteklokken har også mange andre ting end oste - fx sild, pålæg og tapas.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...