Kim Jørgensen har overtaget stafetten fra Leo Brander - Jan Lunde har overtaget aktiebeholdningen

VRÅ: Efter godt otte år i direktørstolen hos den ordreproducerende plastvindues- og -dørproducent, Ventisol a/s, har Leo Brander valgt at give stafetten videre. Leo Brander er dog stadig tilknyttet virksomheden, men nu som sælger.

Stafetten er blevet grebet af Kim Jørgensen, der med sig i tasken har sammenlagt 22 års erfaring fra vinduesbranchen, både som tømrer, konstruktør og senest som projektleder hos Krone Vinduer.

Ventisol a/s blev i efteråret 2019 kåret som en af region Nordjyllands Succesvirksomheder 2019 og fik samtidig overrakt bæredygtighedsprisen.

- Så det er en sund og succesrig virksomhed, jeg overtager styrepinden for, lyder det fra Kim Jørgensen i en pressemeddelelse.

- Og jeg glæder mig til at komme godt i gang og til at stå i spidsen for de meget engagerede medarbejdere, som alle sammen har bidraget til, at Ventisol a/s er en god og sund virksomhed.

Samtidig med direktørskiftet har Jan Lunde fra Brønderslev overtaget 100 procent af aktiebeholdningen, og han er også beskæftiget som salgschef i virksomheden.

Kim Jørgensen blev af de administrative medarbejdere hos Ventisol a/s hilst velkommen 1. maj 2020, mens alle medarbejdere deltog i en lille sammenkomst 7. maj 2020, hvor der både blev sagt farvel og på gensyn til Leo Brander og goddag og velkommen til Kim Jørgensen - selvfølgelig på behørig afstand.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...