Centerchef fra Frederikshavn valgt til at afløse Henning Risager

BRØNDERSLEV: Det bliver den 48-årige Vibeke Post Madsen, der overtager direktørposten fra Henning Risager, der har valgt at gå på pension. Hun kommer fra en stilling som centerchef for Børn og Skole i Frederikshavn Kommune.

Et enigt ansættelsesudvalg ansatte Vibeke Post Madsen, og borgmester Mikael Klitgaard ser frem til samarbejdet:

- Vi har et velfungerende skolevæsen i dag og et blomstrende kultur- og fritidsområde. Med Varige Spor sætter vi fokus på den forebyggende indsats blandt udsatte børn og unge. På dagpasningsområdet er der de senere år investeret i bl.a. nye vuggestuer og børnehaver. Så alt i alt giver Henning Risager et driftssikkert og udviklingsorienteret område videre til sin efterfølger. Og jeg er helt sikker på, at Vibeke bliver en gevinst for sine kollegaer, ledere og medarbejdere og en dygtig sparringspartner for os politikere, siger han.

Vibeke Post Madsen er uddannet lærer og havde efter endt uddannelse et enkelt år på Hjallerup Skole. I 2005 blev hun viceskoleleder og senere skoleleder på Gug Skole, og i maj 2013 blev hun centerchef i Frederikshavn Kommune. Ud over en læreruddannelse har Vibeke Post Madsen også en Masteruddannelse fra Aalborg Universitet samt en pædagogisk diplomuddannelse med sig. Også kommunaldirektør Søren Steensen, glæder sig over ansættelsen:

- Vi er helt sikre på, at Vibeke kommer med stor viden om og erfaring fra skole- og børneområdet samt masser af lyst, energi og vilje til at tage fat på arbejdet med at videreudvikle hele forvaltningsområdet. Og med sin store erfaring fra lederstillinger i politisk ledede organisationer, er hun den helt rigtige til jobbet, siger han.

Selv siger den kommende direktør om de nye udfordringer:

- Jeg glæder mig meget til at starte i Brønderslev Kommune. Jeg ser frem til at blive en del af en spændende kommune, der hver dag arbejder på at gøre en positiv forskel for borgerne. Sammen med de mange dygtige medarbejdere, politikerne og engagerede borgere vil jeg have fokus på, at Brønderslev Kommune fortsat skal være et attraktivt og godt sted at bo.”

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...