Cykel og naturentusiaster kan se frem til en butik med fokus på MTB

BRØNDERSLEV: Nær enden af Eventyrvej bliver der i denne tid arbejdet på højtryk i nummer 25. For her er tre mænd i gang med at istandsætte lokaler såvel som udendørsarealer for at bane vej for deres kommende cykelforretning, Sponz.

- Det her bliver megafedt, og faktisk er jeg ikke nervøs for opstarten. Jeg har de her to gode, stabile mænd, og så kan det altså ikke gå helt galt, siger Lars Birk Andersen, der er indehaveren af den nye forretning.

De to mænd han hentyder til, er Klaus Hoff og Martin Knudsen, der skal drive forretningen. De er begge gået fra faste - og helt andre jobs, for at udleve en drengedrøm om at arbejde med deres store interesse: Cykler.

Lounge til kunder

Butikken kommer ikke til at ligne byens andre cykelforretninger, da der kommer til at være færre cykler, og så kommer der til at være et loungeområde i butikken.

- Vi vil gerne lave et sted, hvor folk kan opholde sig og få en kop kaffe og en snak om cykeloplevelser, fortæller indehaveren.

En af måderne, hvorpå de tre mænd vil få folk til loungeområdet, er ved at arrangere såkaldte socialrides. Det er cykelture, hvor man cykler sammen i flok.

- Det binder folk til butikken, og det binder folk til hinanden, siger Lars Birk Andersen og tilføjer:

- Og så har vi jo den bedste placering i Brønderslev, vi er bare 500 meter fra Grindsted Plantage.

Cykler med motor

Hos Sponz vil man både kunne købe citybikes og cykler til børn, men det primære fokus vil være på MTB’ere, mountainbikes, og alt hvad der tilhører af udstyr.

- Vi kommer også til at sælge e-mountainbikes, som jeg selv bruger. Så kan også dem med knæskader, dårlig kondi eller dårlige lunger komme ud på cyklen i naturen, forklarer Klaus Hoff.

- Vi kommer altså til at fokusere mere på kvalitet end kvantitet her i butikken, indskyder Martin Knudsen.

Der er endnu ikke fastlagt åbningstider, men der tales om både aftener og morgener, så alle har mulighed for at komme forbi. En ting dog sikkert: Butikken åbner 23. august.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...