DEr er kommet en ny café i Brønderslev. Her satses på kvalitetsmad og god kaffe.

Cafeen hedder Rendezvous, som er fransk for "at mødes". Og sådan et sted syntes de to indehavere Kenan Yildiz og Ilhan Yildirim, at der manglede i Brønderslev. Da Kenan en dag passerede hjørnebygningen på Algade ved Torvet, så tænkte han, at det var nu tiden var inde.

- Da jeg kørte forbi tænkte jeg, dér skal min café ligge, smiler han.

- Der var kun én café i byen, så vi syntes, der manglede et sted mere, hvor folk kan sidde stille og roligt og hygge sig med en kop kaffe og lidt mad. Og vi kan mærke, at folk har glædet sig, for selvom vi kun lige har åbnet, så kommer der allerede mange gæster, tilføjer Ilhan Yildirim.

I det 275 kvm store lyse lokale i Algade på Torvet serveres der både de snacks og de klassiske, lette caféretter samt mere traditionelle frokost- og aftenretter som pasta og bøffer. Derudover er der et hav af drikkevarer - inklusiv milkshakes og smoothies.

- Vi maler også selv vores bønner til kaffen, og vi har en ordenlig kaffemaskine, indskyder Ilhan Yildirim.

De to indehavere kommer begge fra Aalborg, og har masser af erfaring fra restaurationsbranchen i Hjallerup, Aars og Blokhus. Mens Ilhan tidligere har ejet en restaurant, så er det Kenans første.

- Jeg har været bestyrer i mange år på Restaurant Alanya i Hjallerup, og jeg har arbejdet på restaurant i Blokhus, så jeg har masser af erfaring fra branchen, selv om jeg faktisk er lager- og logistikuddannet.

Cafeen har åbent hver dag fra 11 til 22 - selv søndag, hvor cafeen dog lukker klokken 21. Der er plads til 120 gæster indenfor og 60 pladser udenfor.

- Og der er sol på terrassen om eftermiddagen, bemærker Kenan Yildiz.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...