POLITIK: Der er valgt ny bestyrelse for Jerslev Hellum Venstrevælgerforening

JERSLEV: Jerslev Hellum Venstrevælgerforening havde generalforsamling i februar måned, hvor der skulle sættes en ny bestyrelse, og bestyrelsen er nu også blevet konstitueret.

Formand er Svend Erik Jakobsen, der blev valgt ved generalforsamlingen igen, næstformand er Gurli Nielsen, og Kurt Bering er valgt til kasserer.

Desuden består bestyrelsen nu også af nyvalgte Thomas Bertram samt Poul Pedersen, Christian Kjærgaard Nielsen og Per Råby.

Ved generalforsamlingen var Henrik Jørgensen (V) inviteret til debat og i foreningen, hvor han fortalte om hans folketingskandidatur ved det kommende valg.

Formand Svend Erik Jakobsen er meget positiv på vegne af kommunen, og det gælder også når hans medlemmer og andre borgere møde de lokale politikere.

- Vi holdte et borgermøde i januar med de fire valgte i området. Man kan ikke ligefrem påstå, at der var meget, folk var utilfredse med, men de var glade for at høre om, hvad politikerne tænker at gøre, Der er jo selvfølgelig altid lidt hullerne i vejene, man kan være utilfreds med. Men ud over det, så er det en meget veldrevet kommune, siger Svend Erik Jakobsen.

Venstrevælgerforeningen vil løbende lave arrangementer i forbindelse med de to kommende valg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...