I Brønderslev Bridgeklub har bestyrelsen konstitueret sig efter at have afholdt generalforsamling, som var blevet udskudt fra april på grund af corona.

Det oplyser Else Marie Schjønning Thrane fra foreningen.

Ejler Sundgaard fratrådte bestyrelsen og Kai Jensen blev valgt ind. Så nu ser bestyrelsen sådan ud:

Formand: Torben Riisgaard Jakobsen

Næstformand: Kai Jensen

Kasserer: Palle Normann Hansen

Sekretær: Lise Poulsen

Turneringsansvarlig: Jens Abildgaard Jensen.

Udover de nævnte består bestyrelsen også af Verner Bech og Else Marie Schjønning Thrane.

Efter generalforsamlingen kunne man tage hul på sæsonen.

- Onsdag eftermiddag er der tilmeldt 60 personer og torsdag aften 104 personer. For at overholde de daværende regler i forbindelse med Covid-19 delte vi torsdags holdet op, så hver person spillede to ud af tre gange. Da der kom nye regler for forsamlinger aflyste vi bridgespillet både onsdag og torsdag til og med uge 42. Vi regner med at starte op igen i uge 43 og vil selvfølgelig overholde gældende bestemmelser, så der er endnu ikke taget stilling til, hvordan vi kommer til at spille de to dage. Under spillet bliver der sprittet hænder, borde og computer af mange gange. Vi spiller mange spil mod hver enkelt par, så der ikke er så mange gange, vi skal flytte til andet bord. Vi overholder selvfølgelig afstanden på en meter til hinanden, og der er mindst to kvadratmeter pr person, skriver Else Marie Schjønning Thrane.

Brønderslev Bridgeklub har også undervisning for begundere. Her der er tilmeldt 16 personer, hvilket klubben betegner som meget positivt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...