Den ny Aldi er åbent og har fået en god modtagelse - der er bedre plads til spotvarer og til at præsentere varerne på en god måde

BRØNDERSLEV: Brønderslev har fået en ny Aldi, som blev åbnet 20. marts. Åbningsfesten blev ikke til noget på grund af corona, men butikken er kommet godt fra start.

Det oplyser distriktschef for butikken Lise Lotte Jensen.

- Det er blevet rigtigt godt. De er en stor, flot butik, og det er vi rigtig glade for. Vi havde lidt pladsproblemer i den gamle, fortæller hun.

Åbningsfesten har man planer om at holde senere.

- Den er udskudt, men vi har åbnet dørene, som vi skulle, og så må vi holde festen senere, siger Lise Lotte Jensen.

De første uger er gået godt.

- Kunderne har været utroligt positive over butikken, også de generelle tiltag, der er taget i disse tider. Der er mange mennesker, men det kører stille og roligt, så der ikke er så mange mennesker på en gang. De fordeler sig over dagene, fortæller Lise Lotte Jensen.

Den gamle Aldi lå længere henne ad Østergade og var noget mindre. Det gør en forskel.

- Det giver en hel ny indkøbsoplevelse, når man kan præsentere varerne på en bedre måde og tilbyde flere spotvarer, end vi har kunnet tidligere, fortæller Lise Lotte Jensen.

Lise Lotte Jensen har været i Aldi i 19 år og har været med til at åbne nye butikker mange gange før.

- Den her butiksåbning har været anderledes. Når man går og bygger butikken op, skal man også tage hensyn til ikke at rende oveni hinanden, og der har også været lidt udfordringer på at få leveret fuldt varesortiment, men det er lykkedes og er gået fint. Med alles hjælp er vi nået i mål med lidt større udfordringer end normalt, fortæller Lise Lotte Jensen, der også roser medarbejderne for at bakke hinanden op.

- Der har været stor forståelse fra både medarbejdere og kunder, og det har været en rigtig god oplevelse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...