PENGE: Nordea i Brønderslev flytter i nye lokaler ved Torvet og udvider adgangen til rådgivning - men skranken lukker

Fra mandag 2. november vil det fremover være ved Torvet i Brønderslev ovenpå Bog og Idé, at kunderne kan besøge den lokale filial af Nordea i Brønderslev. Nordea flytter væk fra lokalerne i Bredgade og får i stedet til huse i den ny filial, som bliver et mødekontor, og man vil ikke længere kunne blive betjent i skranken i Brønderslev.

Det oplyser Betina D. Jensen, der er filialdirektør for Nordea i Hjørring og Brønderslev.

- Vi plejer at have en skranke. De seneste par år har vi haft åbent fra 10 til 13, for der kommer ikke ret mange ind længere, og det er blevet endnu færre også efter corona. Derfor har vi valgt at opnormere på rådgivningssiden og lave bedre mulighed for at komme ind til rådgivningsmøder, fortæller hun.

Banken har det seneste år oplevet større efterspørgsel efter rådgivningsmøder, samtidig med at behovet for ekspeditioner ved skranken faldet drastisk

En grund til at flytte er også, at man har for meget plads i Bredgade. Her bor Nordea i lejede lokaler, som så kan lejes ud til andet formål.

Man kan stadig få skrankebetjening i Hjørring og Aalborg, mens de nye lokaler kommer til at fungere som mødekontor, hvor der kan aftales møder mellem kl. 8 og 18.

- Vi vil naturligvis opfordre de kunder, der bruger skranken i dag, til at tage fat i os. Vi er ved telefonerne hele døgnet alle dage. Kunderne er også meget velkomne ved skranken i Hjørring og Aalborg, alt efter hvad der passer kunden bedst, oplyser Betina D. Jensen.

Nordea beholder deres pengeautomat i Brønderslev, som både kan ind- og udbetale danske kroner og euro.

Rådgiverne kommer til at samarbejde på tværs mellem Hjørring og Brønderslev.

- Der bliver flere at vælge i mellem og flere at sparre med. Det gør noget ved kvaliteten af den rådgivning, vi giver, at hver gang der kommer noget nyt, så er vi flere, der skal snakke sammen, forklarer Betina D. Jensen.

De nye lokaler skal nu renoveres og sættes i stand inden åbningen.

Nordea planlægger fortsat at deltage aktivt i livet i Brønderslev, når det fx gælder Vinfestivalen, Forårsmessen, Open By Night og Julelys.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...