KONCERT: Også denne sommer er der lagt op til en afvekslende musikalsk eftermiddag

Lørdag 5. september klokken 14-16.30 er der igen havekoncert på ”Solvangen” (Solvangsvej 34) i Brønderslev.

- Vi har været nervøse for, om det kunne lade sig gøre at gennemføre pga. Corona- epidemien, men det skulle jo være muligt nu, udtaler Vivi Steffensen.

Der vil være opstillet stole med behørig afstand i det antal som måtte være lovligt til den tid.

Det er 6. gang at Vivi Steffensen afholder en sommerkoncert i sin have, hvor man kan lade sig underholde med musik fra forskellige genre.

Der vil traditionen tro blive budt på salonmusik med Salontrioen (Nils Bjerre, Bendt Møller Christensen og Vivi Steffensen), men trioen vil også dele sig op i mindre enheder og spille kompositioner for violin-klaver og cello-klaver.

Per Møller (sang) er med igen i år, og han og Vivi Steffensen vil bl.a. fremføre ”Can you feel the love tonight” fra musicalen ”Løvernes Konge samt arien ”Der Vogelfänger” fra operaen ”Tryllefløjten” af Mozart.

I sidste halvdel af koncerten spilles der blues/jazz fremført af blues-bandet ”Blues for fun”, som består af Erik Jensen (guitar), Christian Jørgensen (bas), Jørgen Gade (trommer) og Vivi Steffensen (klaver/orgel).

Her vil man bl.a. kunne lytte til det kendte Peter Thorup nummer ”Keep Movin”.

Udover at optræde med bandet vil Vivi Steffensen spille ”Makin´ Whoopie” fra filmen ”Baker street boys”, og Erik Jensen og Vivi Steffensen vil spille ”City Boy” af Keb Mo.

Så også denne sommer er der lagt op til en afvekslende musikalsk eftermiddag.

Vivi Steffensen håber, at der igen i år vil være mange, der finder vej til koncerten i hendes have.

I tilfælde af meget dårligt vejr vil koncerten blive flyttet til gymnastiksalen på Skolegades Skole. I så fald vil det fremgå af skilt ved indgangen til Solvangsvej 34.

Vivi Steffensen håber dog på godt vejr til arrangementet, og en enkelt lille byge kan, i lighed med de tidligere år, sagtens klares med en paraply.

Der er gratis entré.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...