BI Fodbold går sammen med Brønderslev Hallerne om et helt nyt motionshold, som sigter efter at få flere seniorer 60+ i gang. Konceptet med at tilpasse fodbolden har alle-rede vist sig populært andre steder i kommunen.

Det oplyser Brønderslev Kommune i en pressemeddelelse.

- Onsdag 9. september kl. 10 lægger Brønderslev Hallerne i samarbejde med BI-Fodbold halgulvbaner til konceptet ”Motionsfodbold”, hvor fodbolden er centrum for at få noget god motion, men mindre voldsomt end normal fodboldtræning. Tilbuddet varetages i opstarten af Michael Mathiesen, fodboldkonsulent fra DBU Jylland, skriver de.

Det nye hold kommer ikke til at spille turneringskampe men vil til gengæld have fokus på det sociale rundt om spillet.

- Tilbuddet er for alle. Normalt skal man have benskinner med til fodbold, men det behøver man ikke til motionsfodbold. Holdet er både for dem, der har spillet før, men også til dem som fx har en kronisk sygdom. Der er både træning med og uden bold og gå-fodbold kommer måske også på programmet, så alle er velkomne, oplyser Daniel Svane, som er formand for BI.

Man havde egentlig forsøgt at søsætte tilbuddet på BI-Centret.

- Efter et forgæves forsøg på at starte tilbuddet udendørs har BI-Fodbold nu allieret sig med Brønderslev Hallerne, der i forvejen har et meget populært formiddagstilbud til seniorer med flere forskellige aktiviteter gennem ugen. Der er allerede flere potentielle deltagere, der har meldt sin ankomst til første træningen. Det er gratis at deltage i hele opstartsperioden, oplyser Brønderslev Kommune.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...