Mayflower Showroom kunne i sidste uge donere tæpper til Mødrehjælpen som en del af fødselsdagsfejring

BRØNDERSLEV: I sidste uge kunne Mayflower Showroom fejre et års fødselsdag i lokalerne på Håndværkervej i Brønderslev.

I forbindelse med fejringen af det første år med showroom, blev der overrakt en gave til Mødrehjælpen i Brønderslev.

- Kunderne har doneret strikkede, firkantede lapper, som Marianne Brander har stået for at sy sammen og laver kanter på, så det er blevet til tæpper. Dem donerer vi så til Mødrehjælpen, hvor de bliver brugt i Mødrehjælpens startpakker til sårbare familier, siger butiksbestyrer Dorthe Nielsen.

Mødrehjælpen er meget glade for den venlige gestus, og de håber på, at der kan komme mere samarbejde imellem de to parter i fremtiden.

- Vi er dybt taknemmelige i Mødrehjælpen for, at de donerer tæpperne til os. Tusind tak til kunderne, som har leveret til tæpperne, som gør, at vi har nogle meget unikke tæpper at give væk. Det sætter vi stor pris på, siger Lotte Haandbæk og Inger Mølgaard fra Mødrehjælpen i Brønderslev.

Hvis man er interesseret, så kan man stadig nå at strikke en lap eller flere og donere til Mødrehjælpen, da samarbejdet indtil videre løber indtil 30. november.

Første år over al forventning

Ud over at man selvfølgelig kan få alt i garn og udstyr, så er der også et stort socialt element i butikken.

Butikker afholder strikkecafeer hver uge, og da Oplandsavisen var forbi, sad to af de faste cafégæster Hanne Kristensen og Jenny Nielsen og strikkede løs.

- Vi er her nok en gang om ugen. Det er et godt sted at få hjælp og inspiration til nye ideer, og så betyder det sociale i det rigtig meget, siger Hanne Kristensen.

- Nogle gange snakker vi så meget, at vi strikker forkert, siger Jenny Nielsen med et grin.

Butiksbestyrer Dorthe Nielsen er meget glade for de mange faste kunder, og det første år med showroomet er gået rigtig godt.

- Det er gået over forventning, vi har godt gang i vores workshops, hvor Marinne Brander underviser i forskellige teknikker. Vi har også mange besøgende i cafeen, og nogle kommer her endda så ofte, at de selv klarer at sætte kaffen over, hvis jeg har for travlt med at hjælpe de andre kunder, siger Dorthe Nielsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...