Butik, der nu er et halvt år, er blevet godt modtaget

BRØNDERSLEV: For knap et halv år siden åbnede Mødrehjælpen en forretning med brugt tøj, legetøj og forskelligt babyudstyr på hjørnet af Bredgade og Dannebrogsgade. Forretningen er blevet godt modtaget af borgerne i Brønderslev og omegn.

Leder af forretningen Inger Mølgård fortæller, at borgerne er særdeles flinke til at donere alt fra tøj, sko, bøger, barnesenge og legetøj. Alt der kommer ind bliver vasket og strøget, inden det kommer på hylderne i forretningen.

Forretningen sælger tøj til børn fra 0 til 10 år. Forretningen, som bliver drevet af en gruppe frivillige, har åben mandag til lørdag. Derudover har forretningen været repræsenteret til onsdagsmarkedet på Albanis plads her i sommermånederne, og de er også at finde, når der er Open By Night i Brønderslev.

Senest var forretningen repræsenteret til arrangementet i Hedelund, som gruppen Byens Børn havde arrangeret. Alt overskud i butikken går til forskellige aktiviteter for udsatte familier i Brønderslev. Bl.a. er det muligt at få hjælp til at holde børnefødselsdag, hvor frivillige søger for at komme med kagemand med mere. En anden gruppe frivillige arrangerer forskellige udflugter.

Inger Mølgård gør opmærksom på, at alle kan handle i forretningen, hun har erfaret at nogle borgere tror, at forretningen kun er for udsatte familier. Hun pointerer, at det er overskuddet af salget, der går til udsatte familier.

- Alle er velkommen til at komme i butikken og se de flotte varer eller blot for at få en snak om Mødrehjælpen, og hvad vi som lokalforening kan tilbyde, oplyser Inger Mølgaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...